Dashboarding

De paradox van data: hoe meer data wordt verzameld hoe lastiger het wordt om er inzichten uit op te doen. Data is overvloediger dan ooit en wordt via allerlei systemen verzameld. Denk aan je verkeersbronnen zoals Adwords, Facebook, je emailsoftware maar ook aan on-site gebruiksdata en data uit je eigen backend zoals je voorraadbeheer. Dreig jij te verdrinken in data? Dan is dashboarding een uitkomst!

Wanneer je dreigt te verdrinken in rapportages en data is dashboarding een uitkomst. Nooit meer excelsheets combineren met PDF bestanden en powerpoints. In plaats daarvan al je data automatisch ondergebracht in overzichtelijke rapportages.

Het bos weer gaan zien door de bomen

Al je (online) data wordt verzameld én gecombineerd in een dashboarding oplossing. Door het combineren van data en goede visualisaties begin je het bos weer te zien door de bomen. Al je KPI's in één oogopslag zichtbaar

Iedereen op één lijn

Met dashboarding voorzie je iedereen in de organisatie van (real-time) data die werkelijk waarde toevoegt. In plaats van miscommunicatie en lange vergaderingen heldere dashboards met data uit de gehele organisatie.

 

Experts die
hiervoor leven

Onze data & dashboarding zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond dashboarding. Onze consultants live for this!

De nieuwste
technologie

We werken zo efficient als we maar kunnen. Met onze in-house tools automatiseren we datgene wat geautomatiseerd kan worden zodat we de beste service tegen de meest aantrekkelijke prijs kunnen bieden.

Persoonlijke service
en support

Hello human, we weten dat het beter voelt om met een medemens te spreken. Bij Uncharted heb je je eigen accountmanager die je altijd kunt bellen of mailen.

Daag jij ons uit?

Bespreek geheel vrijblijvend hoe we jouw volledige online potentie kunnen ontsluiten, boek hier een gratis consult.

hello@uncharteddigital.nl
Copied!
+31 (0) 10 307 5463

Op de hoogte blijven?

Alle nieuwste insights over dashboarding en online marketing? Alles wat je daarvoor hoeft te doen is je emailadres hier achterlaten. We mailen je niet vaker dan eenmaal per week en je kunt je op elk moment uitschrijven.