Branding

The future of branding is here

Hoe creeër je een gedenkwaardige merkbeleving in een steeds meer gefragmenteerde digitale wereld? Een consistente merkbeleving op een groot aantal devices en kanalen zonder opdringerig te worden?

Online is lang gezien als een kanaal dat primair geschikt was om performance te realiseren - campagnes en advertenties werden gedreven door conversie. Merkdoelen werden meer als bijzaak beschouwd, een leuke bijkomstigheid. Waar prestatie direct gemeten kan worden in verkopen of leads vindt branding grotendeels plaats in het hoofd van je klanten. Dingen als het bouwen van associaties met het merk en de ontwikkeling van merkvoorkeur.

Met de opkomst van technologieën als Real Time Bidding (RTB), programmatic trading en programmatic buying heeft online branding echter een ware revolutie ondergaan. De dagen waarop advertenties willekeurig aan bezoekers (en bots) worden vertoond behoren definitief tot het verleden.

Je boodschap, je aanbod en timing kun je nu real-time aanpassen aan die persoon die je uiting ziet, met minimale ergenis en maximaal resultaat tot gevolg. En de waarde van branding? Dankzij steeds geavanceerdere attributiemodellen krijgen we steeds beter inzicht in de daadwerkelijke bijdrage van branding en kanalen.

Uncharted Branding

Rich media advertising

Ben je klaar voor het bieden van interactieve ervaringen in plaats van de traditionele banner? Het is al 25 jaar geleden dat de wereld kennis maakte met de eerste statische banner, het wordt hoog tijd om aan rich media advertising te gaan doen! De mogelijkheden zijn eindeloos, van homepage takeover tot interactieve animaties en alles daartussen.

Programmatic advertising

Hoe wist deze website precies waar ik naar op zoek was? Herkenbare ervaring? Programmatic advertising creert naadloze online ervaringen door een hoop data met slimme biedingstechnieken te combineren. Met programmatic is branding niet langer een gok maar vertoon je jouw ads precies waar je ze wil, aan de juiste persoon en tegen jouw prijs.

Wat is jouw branding-uitdaging?

Bespreek hoe we de liefde voor jouw merk tot ongekende hoogte kunnen brengen, boek een gratis consult.

hello@uncharteddigital.nl
Copied!
+31 (0) 10 307 0242