Zoekmachine adverteren (SEA)

De zoekmachine is en blijft een geweldig online marketing kanaal. Het is het enige kanaal waar jouw klant zichzelf identificeert door middel van zoekopdrachten. Zo bereik je enorm gericht alleen die mensen die al een actieve interesse hebben in jouw product of dienst.

Adverteren in de zoekmachine vormt dan ook een onmisbare manier om waardevolle bezoekers aan te trekken en zo je omzet flink te verhogen. Omdat zoekmachine adverteren zo enorm krachtig is, is de concurrentie intens. Een goede campagne levert je flink winst op, verslapt je aandacht kan adverteren in de zoekmachine je veel geld kosten.

Met onze meer dan 10 jaar ervaring in zoekmachine adverteren voor grote internationale klanten kennen we alle ins- en outs om jouw campagnes optimaal te laten presteren.

Onze belofte: No Cure No Pay

Adverteren doe je om resultaten te behalen en zoekmachine adverteren is bij uitstek een resultaatgericht kanaal. Wij garanderen je binnen drie maanden 10% effectievere campagnes. Dat betekent 10% meer waardevolle bezoekers tegen dezelfde uitgaven, 10% meer winst uit je campagnes en een 10% hogere omzet.

Lukt ons dat niet? Dan betaal je ook niets voor onze dienstverlening. Hoe dan ook kun je altijd afscheid van ons nemen, we werken niet met vaste contracten.

Nieuwe campagne? €100 én een maand gratis

Begin je met een nieuwe AdWords campagne en is er zodoende nog geen historie opgebouwd (die we kunnen verbeteren)? Dan krijg je van ons je niet alleen 100 euro gratis starttegoed, ook onze werkzaamheden zijn de eerste maand kosteloos als je je voor drie maanden aan ons verbindt.

 

Daag jij ons uit?

Boek direct een gratis consult om te bespreken hoe we jouw campagnes maximaal effectief kunnen maken.

hello@uncharteddigital.nl
Copied!
+31 (0) 10 307 0242

Insights over zoekmachine adverteren?

Tientallen tips & tricks die andere bureaus niet zomaar delen. Lees de laatste AdWords machine learning innovaties die in 2018 geintroduceerd zullen worden.
Naar alle insights

Andere services van Uncharted

Zoekmachine adverteren is niet de enige dienst die Uncharted biedt. Neem een kijkje naar ons volledige dienstenaanbod:

Op de hoogte blijven?

Alle nieuwste insights over zoekmachine adverteren en online marketing? Alles wat je daarvoor hoeft te doen is je emailadres hier achterlaten. We mailen je niet vaker dan eenmaal per week en je kunt je op elk moment uitschrijven.