Zoekmachine optimalisatie

De organische – of onbetaalde – zoekresultaten zijn een enorm belangrijk marketingmiddel voor elk bedrijf dat serieus bezig is met online. Van het verzamelen van informatie tot vergelijken en de uiteindelijke aanschaf, in elke fase van een aankoopproces speelt de zoekmachine een essentiële rol. De zoekmachine is een briljant marketingmiddel, het enige marketingmiddel waarbij de consument zélf aangeeft waar zij naar op zoek is en hoe ze geholpen wil worden. Aanwezig zijn in de zoekmachine op de juiste zoektermen levert je bezoekers met een hoge koopintentie op.

Experts die
hiervoor leven

Onze SEO experts zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond zoekmachine optimalisatie. Onze consultants live for this!

De nieuwste
technologie

We werken zo efficient als we maar kunnen. Met onze in-house tools automatiseren we datgene wat geautomatiseerd kan worden zodat we de beste service tegen de meest aantrekkelijke prijs kunnen bieden.

Persoonlijke service
en support

Hello human, we weten dat het beter voelt om met een medemens te spreken. Bij Uncharted heb je je eigen accountmanager die je altijd kunt bellen of mailen.

Daag jij ons uit?

Bespreek geheel vrijblijvend hoe we jouw volledige online potentie kunnen ontsluiten, boek hier een gratis consult.

hello@uncharteddigital.nl
Copied!
+31 (0) 10 307 5463

Meer bezoekers uit de zoekmachine

In de basis zijn er twee manieren om die waardevolle bezoekers uit de zoekmachine naar joúw website te leiden in plaats van dat de concurrent er zijn voordeel mee doet: adverteren (search engine advertising of SEA) of een hoge ‘organische’ positie bezetten.

Gelukkig heb je goed scoren in de zoekmachine grotendeels een handje helpen. Zo goed zelfs dat we regelmatig de hoeveelheid onbetaald verkeer uit de zoekmachine voor onze klanten weten te verdubbelen en de websites van onze klanten op waardevolle zoekwoorden de eerste positie bezetten.

Om jouw website een zo optimaal mogelijk te laten scoren in de zoekmachine doorlopen houden wij rekening met meer dan 200 signalen. Ons werkproces is grofweg op te delen in drie categorieën:

Technische SEO

De waardevolle bezoekers moet je een warm welkom bieden met een website die goed en snel werkt. De consument wordt in toenemende mate mobiel en verwachtingen zijn hoger dan ooit. Een snel ladende en fijn werkende site is een vereiste, geen luxe. In dit onderdeel nemen we je hele site vanuit een technisch oogpunt onder de loep: hoe snel reageert de server, hoe snel laadt de website, en is de website zowel voor de gebruiker als de zoekmachine goed te begrijpen?

On-site SEO

Uiteindelijk draait SEO om meerwaarde bieden. Die fijn uitziende en goed werkende site moet worden ingezet om iets over te brengen. In het tweede onderdeel van ons proces bekijken we hoe goed jouw site in staat is om informatie of inspiratie over te brengen, zowel aan de bezoeker als de zoekmachine. Wil de zoekmachine jouw website een goede positie geven op voor jou belangrijke zoekwoorden is het namelijk belangrijk dat het onderwerp duidelijk is en dat de informatie die je biedt van topkwaliteit is.

Off-site SEO

Een goede reputatie moet je verdienen, die krijg je niet zomaar. Door elke dag weer een uitstekende dienstverlening te leveren. Nu is het zaak er voor te zorgen dat ook de zoekmachine op de hoogte is van de uitstekende reputatie die je als bedrijf geniet. Want de informatie van een bedrijf met een goede reputatie geniet het vertrouwen van de zoekmachine.

Insights over zoekmachine optimalisatie?

Tientallen tips & tricks die andere bureaus niet zomaar delen. Neem een duik in de techniek met onze gids voor technische SEO of kies voor on-site optimalisatie met onze on-site SEO checklist 2018.
Naar alle insights

Andere services van Uncharted

Zoekmachine optimalisatie is niet de enige dienst die Uncharted biedt. Neem een kijkje naar ons volledige dienstenaanbod:

Op de hoogte blijven?

Alle nieuwste insights over zoekmachine optimalisatie en online marketing? Alles wat je daarvoor hoeft te doen is je emailadres hier achterlaten. We mailen je niet vaker dan eenmaal per week en je kunt je op elk moment uitschrijven.